Carns Bertran sempre ha tingut un segell identificatiu: Qualitat i simpatia... o almenys ho intentem!
Un dels germans, el Josep Ramon, després de llargs cursets al gremi de Barcelona va rebre el títol de mestre artesà; títol que va servir per aumentar la qualitat dels nostres productes i que també ens va permetre experimentar amb d'altres .
Degut a l'experimentació i la innovació vam ser capaços de potenciar el sector del precuinat i actualment també hem obert mercat dirigit a l'elaboració de pollastres a l'ast en un nou punt de venda recientment obert.
Botiga inaugurada el 16 de març del 2017, després de 10 anys a la carpa provisional de la plaça Corsini. En aquesta botiga ens dediquem a la venda al detall de carn de vedella, xai, porc, poltre i la venda de xarcuteria i formatgeria. No tanquem al migdia i tenim al vostre servei un menú diari per menjar en el mateix mercat o per endur-se'l a casa.
Aquesta és la botiga de Sant Pere i Sant Pau, està situada als baixos del bloc Sant Andreu del barri, estem juntament amb els congelats La Sirena i tota la part del darrera és l’obrador de la nostra empresa. A l’obrador treballen el Jordi, el Xavi i l’Adrià i al taulell hi tenim les noies: la Isa, la MªJosé, l’Olga, la Vero juntament amb el Jordi. La secció dels congelats la porten la María José i la Maite.
L'any 2012 es va dur a terme la inauguració del nou punt de venda a Hostalets (Els Pallaresos). En aquesta botiga venem tot tipus de carn per les vostres calçotades o per les vostres barbacoes. També disposem de molts precuinats variats i els dissabtes, diumenges i festius fem pollastres a l'ast.
Fes la teva comanda des d'on vulguis! És molt fàcil, només has d'omplir el formulari de comandes online.
COMANDA ONLINE
Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí