FRICANDÓ DE VEDELLA

Ingresdients:

10 talls de carn per a fricandó

Farina

Ceba

Alls

Julivert

Tomàquet

Enfarinar la carn i fregir-la, però no gaire. Colocar-la en una cassola ber repartida. En el mateix oli que hem fregit la carn, daurar la ceba, l’all i el tomàquet, quan estigui tou afegir l’aigua i deixar bullir lentament, passar pel colador xinès a sobre la carn fins cobrir-la. Deixar coure 20 o 25 minuts aproximadament. Passats aquests minuts hi afegirem un picada d’all i julivert. Es pot acompanyar de xampinyons fregits o rovellons.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top