LLOM A LA TARONJA

LLOM A LA TARONJA

Aquest plat el podem acompanyar de dues delícies pel nostre paladar, el puré de patata lliga molt bé amb la carn i per donar-hi el toc hi podem afegir unes “xips de moniato”.

FAVES A LA CATALANA

FAVES A LA CATALANA

Rentar les faves amb aigua corrent i, sense eixugar-les, possar-les a l’olla fent capes amb tots els ingredients anomenats anteriorment. Tots els ingredients han d’estar tallats a daus i l’all i la ceba tallats con ho fem per fer un rostit. Afegir unes gotetes d’aigua, un rajolinet de vi banc, tapar l’olla i deixar coure entre 30 i 45 minuts. No remenar mai amb cullerot, s’ha de sacsejar l’olla tres o quatre cops

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top