LLOM A LA TARONJA

Ingredients:

Un tros de llom d’un quilogram

El suc de 4 taronges (no llençar-ne la pell, en necessitem la ratlladura)

Un pot de nata líquida

Sal i pebre

Preparació:

Dorar el tros de carn amb una mica d’oli en una paella, planxa, etc. quan la peça estigui una mica dorada afegir-hi el suc de les taronges lentament, remenar i abocar la nata líquida.

Tallar unes quantes laminetes fines de la pell de la taronja, ben poques (no volem que prengui tot el gust del nostre plat i tampoc que acabi donant un toc àcid a la salsa) afegir-les a l’olla, baixar el foc, tapar l’olla i deixar reposar el nostre plat uns 45 minuts aproximadament.

Un cop fred tallarem el llom ben finet i l’escalfarem amb la salsa a foc lent.

Suggeriments:

Aquest plat el podem acompanyar de dues delícies pel nostre paladar, el puré de patata lliga molt bé amb la carn i per donar-hi el toc hi podem afegir unes “xips de moniato”. A continuació us deixem la senzilla preparació de les xips de moniato:

Podem utilitzar el mateix pelador de patates... per fer tires fines de moniato. En una paella amb oli ben roent... fregim les tires fins que quedin ben cruixents. Finalment les reservem sobre un paper absorbent... i les salem un mica

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top