OSOBUCO DE VEDELLA

Per fer-lo per a 4 persones necessitarem:

-Ingredients:
 

4 Osobucos amb l'os
 

1/2 Vas de vi blanc
 

1 Pastanaga picada
 

1/2 Ceba picada
 

1 Branca d'api picada
 

1 Vas de brou
 

Farina, oli, sal i pebre

 

- El.laboració

Salpebrar l'osobuco, enfarinar-lo i fregir-lo, amb força oli. Un cop esta daurat es reserva.
Es treu part de l'oli i es saltejen la ceba, la pastanaga i l'api durant uns 5'. Un cop esta ben doradet el saltejat, s'afegeix altre cop l'osobuco, el vi i el brou i es dur a ebullició, moment en que es tapa i s'abaixa el foc, es deixa fer a foc baix fins que la carn de l'osobuco es desenganxa de l'os central.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top